Un nou răsărit (Mehndi Hai Rachne Waali), un nou serial indian ce va fi difuzat de Acasă!

După Sirf Tum (Pe aripi de vis), Acasă aduce în atenția publicului român din 14 august, ora 15:00, un nou serial indian, Un nou răsărit (Mehndi Hai Rachne Waali).

Date despre serial

Acesta este un serial marca Star plus (știți că eu evit serialele difuzate de acest post din India pt că, de obicei, încep poveștile extrem de frumos, iar apoi le omoară), are 243 de episoade, deci nu e foarte lung, are un singur sezon, a fost filmat in anul 2021 in India, adica este destul de recent și nu are in distribuție niciun actor cunoscut publicului român din alte seriale indiene difuzate de posturile TV din România, în afară de Geeta Tyagi, care îi este cunoscută publicului român cel mai recent din serialul Aap Ke Aa Jane Se (Vârsa e doar un număr) difuzat in prezent pe Bollywood tv, aceasta înlocuind o pe Ragini Shah după câteva episoade. Protagoniștii acestui serial sunt Shivangi Khedkar, care îi va da viață lui Pallavi Rao, și Sai Ketan Rao, care ii va da viață lui Raghav Rao. Nu mă pot pronunța în privința lor deoarece nu îi știu personal cum joaca, însă dacă aveți chef să vedeți o altă poveste de iubire, atunci știți ce să faceți de pe 14 august. Pt aceste roluri, ambii protagoniști au câștigat premiul pt Best Debut TV Actress/Actor de la Iconic Gold Awards din 2022.

Despre poveste

Povestea este una clasică, extrem de cunună și de asemănătoare cu cea a serialului Ishq Ka Rang Safet (Pecetea iubirii). În mare parte, o văduvă, Pallavi, și un bogătaș, Raghav, se urăsc de moarte în urma unor neînțelegeri iscate între ei. Cum e de prevăzut, aceștia se căsătoresc printr un șantaj și așa devin soț și soție. După cum v am zis, destul de comun și de asemănător cu serialul menționat mai sus. Însă dacă vă interesează, Acasă tv vă dă întâlnire cu Pallavi si Raghu din 14 august, la ora 3.

Vizionare plăcută!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe